tisdag 6 februari 2024

Vi tränar på med noseworken...

Det var vitt ute av snö imorse när vi steg upp... och ikväll är det världens slask. Så himla onödigt, men det är det typiska skånska februarivädret. 

Ikväll har jag varit borta med Cindy hos vår uppfödare och tränat lite hundmöte. Det är bra att ha någon nära som man kan göra sånt med och som man inte behöver bestämma så långt i förväg heller. Imorgon är det sista gången på Nosework-kursen. Dessa fem gånger har gått så fort. Vi har nästintill tränat varje dag här hemma. Imorgon är det upp till bevis då jag tror att vi ska göra ett tävlingsmoment med kartonger, och det är det vi tränar på nu här hemma. 

Det som är svårt är att få henne att markera. Jag har googlat på det hur man ska träna in det, men det är något som vi får fortsätta att öva på. Hon är väl ingen stjärna på det här, men det är en bra aktivitet som vi kan göra tillsammans. Nu har vi lärt oss grunderna i denna kurs så sen är det bara att träna på själva 😊 Det som är himla bra är att man kan använda sina friskvårdspengar på jobbet till just hundkurser. Man kan knappt tro det, men det är en godkänd aktivitet och jag fick just idag mail om att kostnaden är godkänd och kommer att utbetalas vid nästa lön. Jättebra 🐶

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...