lördag 23 december 2017

Lillejulafton med bak och film...

 Idag är det lillejulafton och vi har fått jättemycket gjort faktiskt. Redan i förmiddags åkte vi iväg och köpte gran. De senaste åren har vi köpt vår gran på en gård utanför stan. Det har blivit en trevlig tradition. Vi hittade en väldigt fin kungsgran i år. Jag trodde inte vi kunde få en finare gran än i fjol, men denna är också jättefin.

Efter lunch satte vi igång med ett bak med lussebullar. Rebecca ville ha gjorda på veganvis till fikat imorgon när vi kollar på Kalle. Medan degen jäste klädde vi granen 🌲 Den blev så fin. Jag hade köpt ny belysning också i år bestående av små lampor. Högst upp är där en ring som man trär över toppen. Sen hänger slingorna ner längs granen. Det blev jättefint. 

Nu ikväll har vi gjort revben och risgrynsgröt. Ugnen har fått gått varm idag 😊 Jag måste också nämna att vädret är verkligen lustigt idag. 8 grader varmt och just nu är det full storm ute. Jag hoppas verkligen att vi får behålla strömmen inatt. Vi har precis kollat klart på Polarexpressen. Det har också blivit en jultradition här hemma. Den är bara så bra.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...