onsdag 13 september 2017

Vår dagliga skogsrunda...

 Varje helgmorgon eller de mornar när jag inte behöver vara på jobbet kl 8 går vi en runda i skogen. Vi brukar kalla det att vi ska gå "runt sjön" 😊 Vi bor väldigt nära en liten sjö, Trollsjön, eller en göl skulle jag vilja kalla det istället, och där är en slinga som är lagom lång när man inte vill gå nån längre tur. Det är väldigt fint när man kommer fram till sjön. Det är väldigt uppväxt runt den, lite väl mycket kanske, men där är så himla fint och avkopplande.

 Runt halva sjön är det som att gå i en tunnel. I våras när boken började spricka upp var det som att gå i en sagovärld 🌳

 Där finns en liten grillplats också. Väldigt mysigt. I våras var där tyvärr en del skolungdomar som bara lämnade sitt skräp när de varit där och grillat. Trist att det ska vara så, men det är nog en vårgrej när det börjar närma sig skolavslutning för det har inte varit nånting sen på hela sommaren.

 Vy från andra sidan sjön. Små-öar med träd på 😊

 Här är vi strax hemma igen. Vårt hus ligger precis ovanför backkrönet. Kom igen matte, säger Raffemannen 🐶

 Nu är vi uppe och här ligger vårt hus. När man står här ser man ut över stan. En vacker utsikt. Vi bor i skogen, men ändå så nära stan. På kvällarna när allt är mörkt och tyst ser man gatubelysningen och hör tåget.

Hemma igen 😊
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...