måndag 31 oktober 2016

Hemma igen...

Saluhallen
Jaha, då är vi hemma igen efter en helg i Göteborg. Det har varit trevligt och "Macken" på Lorensbergsteatern var väldigt bra. De hade lyckats mycket bra med att göra om TV-serien till en musikal-föreställning :-) Salongen var helt fullsatt. Vi bodde på Elite Hotel som ligger kanske 250 m från teatern. Perfekt att bo så nära.

När vi kom fram till Göteborg gav vi oss ut på stan. Vi gick in på Saluhallen och åt lunch. Prisvärt och att mycket att välja på. Jag åt spätta på Kåges :-) Där är mycket godsaker att kolla in. Vi var bokade på föreställningen som började kl 16, så efter föreställningen hade vi bokat bord på Pinchos på Götabergsgatan. Vi har aldrig varit på Pinchos förut, men jag har hört av andra som sagt att det är god mat och att det är kul att beställa via appen. Allt det stämde. 

Igår söndag skulle bussen åka hemåt kl 14, så vi tillbringade förmiddagen på Nordstan där vi shoppade lite och fikade. När vi kom hem körde vi bort och hämtade doggarna som varit hos Monika. De blev glada som vanligt och hoppade glatt in i bilen. Så var det med den helgen. Nu är det nya tag med flytten som gäller. Denna helg som kommer har vi bestämt oss för att flytta upp till Trolle Hill :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...