söndag 12 juli 2015

Vi fortsätter att renovera...

Tapeten blir kvar, men heltäckningsmattan åker ut
Vi fortsätter att riva och tömma. Idag började vi med det lilla rummet på ovanvåningen. Allting är tömt och sorterat. En del åker på tippen och resten sparas. Där är en del som jag inte vet om jag ska spara eller inte. En del känslomässiga grejer som inte känns bra att kasta. Då sparar jag det i en första omgång och så åker det i så fall i nästa rensningsomgång.

Med detta rum gör vi något som vi inte gjort innan. Vi sparar tapeten. Den är så söt med sina rosor och är i så pass bra skick att den inte behöver bytas ut, men taket måste fixas. Mats har börjat sätta upp tunna skivor mellan bjälkarna. Riktigt fint blir det :-)

Vi hinner faktiskt med lite annat också under dagarna. Vi var och köpte rökt makrill på Buhres i Kivik häromkvällen. Det är så himla gott och då känns det att det är sommar :-) Ikväll har vi varit och gått en del av slingan som går runt Gyllebosjön, så nu är hundarna rastade också. Det är verkligen fint vid Gyllebosjön. Löpslingan runt hela sjön är på fyra km. Det är lite sankt på vissa ställen och då är där träspångar som man går på. Flera grillplatser och fikaplatser är där också 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...