fredag 3 juli 2015

Hon kommer hem snart...

Vårt nya möblemang
Den stora överraskningen för oss när vi vaknade imorse var att Rebecca hade skrivit till oss att hon bokat flygresan hem. Hon flyger hem redan den 19 juli :-) Så roligt det ska bli. Vi trodde att hon skulle bli kvar i Australien ytterligare ett år nu när hon gjort sitt farmwork, men hon har tydligen andra planer. 

Här på Österlen händer det också grejer :-) Häromdan var vi på Bo Ohlssons i Tomelilla och inhandlade nya utemöbler. En grupp med bord, sex stolar, dynor och parasoll. Vi har premiärätit lunch vid det idag. Kanon :-) I-landsproblemet var vilket håll vi skulle sätta bordet på, men nu provar vi det såhär ett tag :-) 

Ikväll har vi varit vid Gyllebosjön igen med hundarna. Raffe var så duktig idag :-) Han gjorde en perfekt räddning av Mats. Han simmade ut till Mats, rundade honom och drog in honom till stranden. India låter vi simma som hon vill. På det stället där vi är, är där nära några stora trädgrenar som ligger ner i vattnet till höger. Hon ska alltid simma in bland grenarna först och sen vänster tillbaka ut en bit i sjön och sen tillbaka till land. Alltid likadant. Tantsimning, kallar vi det på skämt :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...