söndag 31 maj 2015

Mors dag...

Det har varit en lugn helg här hemma utan några förpliktelser. Det är så himla skönt med sådana helger emellanåt. I fredags körde vi ner till Österlen. Jag beställde en stringhylla på nätet i början av veckan och den kom med DHL i torsdags, vilket passade perfekt för då kunde vi ta med den och montera upp den redan denna helg. Vi fick upp den på väggen i TV-rummet och jag blev bara såå nöjd :-) Sen var det bara för mig att bära böcker från ovanvåningen och sätta in dem i hyllan. 
Så här bra blev det :-)
Idag har vi firat Mors dag. Vi hämtade min mamma i eftermiddag och begav oss till Sösdala (!) av alla ställen. Där hade gården "Nytorp 2089" öppet hus. Ett hemtrevligt och mysigt ställe där ägarna försöker leva så självförsörjande det går i dagens moderna samhälle. Vi gick runt och kollade på olika lantraser. De hade en fjällko med kalv, linderödsgrisar, göingegetter, gotlandskaniner, skånegäss, myskankor och ett gäng höns. Ägg köpte vi med oss innan vi åkte därifrån. Dit kan man åka och handla grönsaker och ägg hela sommaren. Det kommer jag definitivt att göra :-)

Efter besöket på gården körde vi till Humlalyckan och fikade. Det är ett poppis ställe såna här dagar. Där var så fullt så vi fick ställa oss på kö, men efter en liten stund så var där plats till oss. Sammantaget har det varit en väldigt avkopplande och mysig helg.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...