tisdag 26 maj 2015

Utfärd med jobbet...

I det gula huset var vi på guidad tur
 Jag jobbar på administrativa enheten på Socialförvaltningen i Hässleholm. Varje år har vi en personaldag då vi åker iväg och har en trevlig dag tillsammans. I år var jag med i vår "trivselgrupp" som satt ihop vår dag. Årets utfärd gick till Landskrona där vi hade bokat in oss på guidad visning hemma hos Joakim Bengtsson, en av värderingsmännen i Antikrundan. Han äger ett stort hus från 1700-talet nere vid hamnen som han fyllt med antikviteter. 

 Det var verkligen ett hem fyllt med grejer och möbler av alla de slag. Köket hade en gigantisk spis. Skåpen var fyllda till bredden av gamla prylar. Kolla bara hyllorna med soppterriner.

 Han hade två porslinsvaskar. Här är den ena kranen. Verkligen fin!

 I slutet av visningen värderade han lite småsaker som några tagit med sig. Köksfönstret var fint dekorerat med diverse formar. Tänk bara att damma allting :-)

 Detta var matsalen. Ett rum med lite mörkare möbler. Det är verkligen inte varje dag man kommer in i ett sådant här hem. Verkligen spännande, och man kan ändå inte låta att bli inspirerad av att göra förändringar i sitt eget hem även om jag aldrig hade kunnat ha så mycket grejer.

 Den här byrån tyckte jag var jättefin. Jag har kollat ett tag på Blocket på liknande modeller fast en så här stor har jag aldrig sett.'
Huset hade även en jättemysig innergård. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...