söndag 1 december 2013

En helg i Kalmar...

Jag och Mats bestämde oss lite hastigt och lustigt i fredags att köra upp till Kalmar för att hälsa på Rebecca. Jag hade ju lovat att hon skulle få sin te-adventskalender och då passade det bra att vi tog en liten minisemestertripp dit. Vi bokade rum på Hotell Svanen och hundarna lämnade vi hos Monika. Så nu har vi hunnit med både julmarknad på Kalmar slott, kinamat och bio denna helg. Vi såg "Last Vegas", en komedi med bl a Michael Douglas och Morgan Freeman. 

Ett tidsenligt julbord uppdukat på slottet
Julmarknaden på slottet var verkligen sevärd. En sån miljö gör sig ju perfekt till julmarknad. Vi köpte fudge smaksatt med olika sorters whisky samt den lilla granprydnaden till ytterdörren. Hela Kalmar centrum var väldigt julpyntat med olika sorters belysningar. Mycket mer än vad vi har vi vår lilla stad. Det var verkligen så att man reagerade på hur mycket det var. Rebecca berättade att pga dålig ekonomi så hade Kalmar stad ändå dragit ner på det detta år så det brukar tydligen vara ännu mer.

Nu är vi hemma igen med en liten ändring på hundsidan. Pga att India löper fick hon stanna kvar hos Monika. Vi fick Emmie med oss hem istället, Raffes mamma. Det blir såklart lite oro i lägret innan hon hittar sin plats här hemma, men det går ändå jättebra. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...