tisdag 18 december 2012

Varje jul ska den fram...

En "viktig" sak som måste upp varje år i det Johanssonska hemmet är julkrubban. Den har sin plats mitt på buffén. Egentligen är den Rebeccas för hon fick den av farmor och farfar när hon var riktigt liten. Från början var där heller inte så många djur med utan vi hade det som tradition att köpa till några varje år.

Jag tänkte börja julpynta så smått nu fram till helgen. Vi har inte köpt någon gran än, så det måste vi också göra i veckan. Alla julklappar är inte heller inköpta. Det är mycket kvar att göra. På torsdag kommer Rebecca hem. Då får vi ta och göra julgodis. Det vet jag att hon gillar. På fredag ska vi vinka av Aron. Då åker han till Österrike tillsammans med familjen Andersson. Det känns lite konstigt. Det är första gången som inte hela familjen är samlad på julafton. Men, men, nu är barnen stora och det är klart att det blir förändringar. Vore konstigt annars...

1 kommentar:

Unknown sa...

Åh så fin krubba, känns riktigt,som förr i tiden. Vi har inte heller köpt gran ännu men det är ju några dagar kvar, tack och lov.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...