söndag 13 maj 2012

Kan inte vara utan...

I veckan gjorde vi affär på en husvagn och hämtade den i fredags. Vi köpte den av ett äldre par i Sjöbo som har varit väldigt rädda om den. Vi kan nog helt enkelt inte vara utan husvagn. Vi har försökt, men det går inte :). Detta är vår femte.

Rymligt kök med mycket skåp och bra med bänkyta. Vi for ut till Vinslövs Fritidscenter igår och beställde ny golvmatta. Det blev en grå. Det passar bäst ihop med dynorna. Några nya kuddar blev det också på EM-möbler. Det är kul att inreda en husvagn, det behövs inte så mycket för att det ska göra skillnad.

Nu är vi så gamla och bekväma så det fick bli långbäddar denna gång. Vi har haft husvagnar med alla möjliga slag av inredning. Sittgrupper bak och fram med våningssäng man kan fälla ut från väggen. Sittgrupp i mitten. Dubbelsäng.Två stycken barnkammarvagnar med olika planlösningar har vi haft. Framöver blir det nog mest jag, Mats och Chapman som kommer att åka iväg.

Chapman är rolig. När vi kom hem med husvagnen gick han till dörren och tittade in. Måste ju kolla läget, men sen gick han igen. Han skulle aldrig få för sig att gå in. Det är han helt ointresserad av.

1 kommentar:

Pillans sa...

men självklart så kan man inte vara utan husvagn .. vad blev det för vagn ?
vi har en Hobby -09 och är så nöjd

kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...