lördag 30 april 2011

Nya mårbacka...

Körde ner till stan en sväng i förmiddags för att göra lite ärende. Jag var bl a på Expert och lämnade in fotot som ska bli Rebeccas studentskylt. Jag letade som en galning i morse bland våra bilder och jag hittade en jättefin som jag tror att hon kommer att tycka om. Det får bli en överraskning för henne på studentdagen vilken bild vi valt :) Men det är en "snäll" bild kan jag lugna henne med. Inget pinsamt alls, bara gulligt.

Jag passade även på att köpa nya mårbacka-pelargoner till entrétrappan och till vår altan. Jag älskar denna blomma, men jag upptäckte att det är en väldig prisskillnad. Inne i stan i den "trendiga" blomsteraffären tog de 75 kr/st. För dyrt tyckte jag, så jag körde till Öspab istället där de tog 59 kr/st. Alla mina fjolårsmårbacka dog i vintras då jag inte hann ta in dem pga att vi renoverade källaren där jag brukar förvara dem. Nu i år har jag sett ut ett nytt och bättre ställe där jag ska ha dem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er !

Det var en finn blomma du har köpt. Tänk att det kan vara så stor skillnad på var man köper det.Nej vi har inte köpt biljetter till Cesar, För det är samma dag som Labbe bli 4 år, så då vill man vara med honom. Och så tyckte jag det var dyrt.
Önskar er en trevlig valborgsmässoafton .
Ja det skulle vara roligt att träffas.
Kram Iren o Labbe

rebecca sa...

tur för er :o :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...