onsdag 20 april 2011

Tyvärr...

Parningsförsöken misslyckades. Tråkigt, men så är det. Jag får väl försvara Chapman med att det är inte lätt att lära sig såna aktiviteter på "ålderns höst", men det känns positivt att vi i alla fall har försökt. Nu behöver jag inte gräma mig över att han aldrig fick en chans. Vill jag ha en ny newfoundland får jag väl ta och köpa mig en släkting till honom istället. Jag har ju den möjligheten också som tur är...


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ajdå, vi som sett fram emot att få se en liten kopia av pappa på bloggen! Men det är aldrig försent - det kommer nya chanser!
Och faktiskt så är det bara i absolut yttersta undantagsfall som det är hanens fel att det inte blir någon parning. Det var nog bara helt fel tid i löpet för tiken och Chapman tyckte nog inte det var värt besväret om det ändå inte skulle bli några valpar av ansträngningen... Klok hund du har!
Jag har själv tvivlat på våra hanar när tikägarna med bestämdhet vet att det är rätt dag och viftat med sina provtagningsbevis framför ögonen på dem och hanen bara vänder och hoppar in i bilen igen utan att ägna tiken ett ögonkast! Men det blev valpar alla de gångerna också - när de själva fick välja parningsdag till slut... Vi håller tummarna för nya försök framöver! Åsa & Lots of Fun-gänget

Kerstin & Nemo sa...

Ville bara tassa in och önska GLAD PÅSK!

Vad synd att det inte lyckades med Chapman denna gång, men som föregående talare säger jag; det går bättre nästa gång :).

Kram
Kerstin & Nemo

annebelle sa...

Aj då, vad synd! Kanske kommer fler chanser..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...