måndag 15 november 2010

En tiggare i vårt hem...

Jag måste berätta en rolig sak som hände häromkvällen. Vi skulle festa till det med lite chips här hemma och jag öppnar en påse i köket. Då hör vi ett ljud från vardagsrummet och Chapman kommer springande, märk väl springande, in i köket och buffar till mig. I vanliga fall lunkar han sakta omkring här inne, men nu var det fart på honom. Chips är något som han tycker om. Det såg så roligt ut. Det tog liksom en sekund så var han där bredvid mig. När han var yngre var vi väldigt noga med att han aldrig fick nånting vid matbordet, men vi (eller rättare sagt jag) är inte så hårda med det nu, minst sagt. Därav denna förändring att man springer när man hör att det är nåt gott på gång.

3 kommentarer:

Labbe o husse sa...

Det funkar likadan som när vi öppnar kylen !
På nolltid står där en stor svart med bedjande ögon sidan om.
Njuffereflex ??
Ha det bäst

Fröken Grön sa...

Hej på dej!
Antikaffären jag skrev om ligger i Hanaskog och drivs av ett företag som heter Svenssons flyttningar. De handlar bl.a. med dödsbon men även med sådant som folk lämnar in, tror jag. Där finns hur mycket som helst, två stora våningar fulla med allt från möbler till prydnadsföremål till husgeråd. Inte alltid jättebilligt, men man kan absolut göra fynd där!
Du hittar dit om du kör väg 19 till Hanaskog och svänger in där Hanaskogstuppen står. Sväng direkt vänster, så ligger det precis där. (Ser ut som en lagerlokal.)
Hoppas du hittar dit!
/Anna-Karin

Fröken Grön sa...

Ooops, SVENS flyttningar heter det visst! Kolla hemsida för öppettider:
http://www.svensflytt.se/

/Anna-Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...