torsdag 11 november 2010

Chapmans hatobjekt...


...är en rottweiler som går igenom vårt ibland. De verkligen hatar varandra. Ikväll när vi gick kvällsrundan så möts vi precis runt ett krön. När de två inser att det är sina respektive värsta fiender börjar det dras och morras och skällas av den allra grövsta kalibern. Chapman är intresserad av andra hundar, men aldrig på något negativt sätt, men med den här rottweilern är det annorlunda. När han ser honom då äger jag helt plötsligt ett monster istället för den snälla björn han i vanliga fall är. Är det någon mer som har det så här eller är era hundar kompis med alla?

2 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Tack för att du lämnade ett "fotspår" på min blogg!
Vilken goding han är, Chapman! Är själv sugen på att skaffa hund, men det får nog bli något mindre, hehe!
Må så gott!
/Anna-Karin

Kerstin & Nemo sa...

Jasså, Chapman kan bli ett monster :). Vi har tack och lov inte träffat på någon hund som Nemo inte gillar, däremot har en av hans bästisar bestämt att nu när Nemo är könsmogen så ska de SLÅSS...
Nemo fattade ingenting, men stod snällt kvar och fösökte låta farlig han också (tänk dig en njuffe som morrar som en shi tzhu...)

Har dock varit med om att vår varghund hade en "fiende" och det var inte kul - för man vill som sagt inte möta dem oförberett.

Trevlig helg!
Kram Kerstin & Nemo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...