söndag 21 februari 2021

En tur bort till Haväng...

Direkt efter frukost idag körde vi bort till Ravlundafältet 😊 Numera får man parkera vid Havängs vandrarhem och gå därifrån ut på fältet sen det stängdes i våras för allmän biltrafik. Innan man går ut på militärfältet får man läsa på uppsatt anslagstavla med datum och tider då det är övningar.

Jag tänkte också att ju längre upp på dagen det går ju mer folk kommer där att vara. Det är skönt att kunna ha hundarna lösa så att de kan springa av sig lite. Där var ingen snö alls förutom nere på stranden. Där var det fullt med is som bildat höga kanter längst ut mot havet.


Vädret var helt gudomligt 😊 Solen sken och det blåste ingenting och havet var helt stilla. Vi ångrade att vi inte hade tagit förmiddagskaffet med oss. 


Såklart for Raffe och Leia ut i vattnet. Jag hade tänkt att de inte skulle bada, men det är ju svårt att hindra dem. Tycker att det är lite väl kallt ❅ men det blev ett snabbdopp för dem. Leia var bara i upp till magen, Raffe lite mer.


När vi gått en bit nere på stranden stävade vi oss uppför slänten och gick sen uppe på fältet tillbaka till parkeringen. Efter en stund mötte vi ett par som kom med tre leonberger. De hälsade glatt. Vi fick lite connection där. Vi storhundägare emellan 😍


Man ser att det lättat upp när vi kom upp på fältet. Stenshuvud syns tydligt här mot första bilden.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...