lördag 25 juli 2020

Uppgradering av tvättstugan...


För några veckor sen visade det sig att Mats gått och funderat på en bättre lösning för smutstvätten i vår tvättstuga, så igår eftermiddag körde vi upp till Ikea i Älmhult och inhandlade två st köksskåp. Vi ville inte ha öppna trådbackar utan slutna lådor istället. Det blir bättre då det blir väldigt dammigt och skitigt kring trådbackarna pga hundarna. Tur att vi inte hade räknat med att äta lunch där för de sålde ingen lagad mat längre i restaurangen. Bara typ räkmackor, baguetter och sånt lite lättare och fika, så vi tog oss en fika.

 Det visade sig inte vara så enkelt som han räknat med. Där var en list uppsatt på väggen bakom trådbackarna så det gick inte att skjuta in skåpen tillräckligt långt. Sen var där två st eluttag som det skulle göras hål för och det sista trubblet var att även de lägsta benen var för höga så att skåpet inte kunde skjutas in.

Men som vanligt löser han allting efter en god natts sömn 😊 Så nu sitter skåpen där snyggt och prydligt med sex st lådor. Det ser mycket mer ordningsamt ut nu. Trådbackarna tar vi ner till Komstad. De kan nog användas till vår blivande tvättstugehörna nere i källaren.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...