lördag 25 mars 2023

Lite social träning...

Jag tog med mig Cindy in till Simrishamn i eftermiddag för lite social träning. Jag har slarvat alldeles för mycket med det, så det är en sak som måste prioriteras framöver. 

Vi parkerade på vår "vanliga" parkering som ligger en liten bit från torget och sen gick vi huvudgatan ner mot hamnen. Där var ändå en del folk ute även om affärerna hade hunnit stänga. Först mötte vi en man som stannade och ville prata och klappa. Sen gick vi förbi en restaurang där de höll på att bära in instrument från en liten buss. De förde lite oväsen med det, så där stannade hon och undrade vad de höll på med.

Vi mötte ett sällskap med en liten hund, men den brydde sig Cindy inte om alls utan hon gick vidare och luktade på nåt intressant på marken. Vi satte oss på en bänk nere vid hamnen och satt där och tittade en stund. När vi gick tillbaka mot bilen kom en äldre man ifatt oss och började prata om att hans familj hade haft två st njuffar när han var ung. Han berättade vad de hette och man såg att han blev så glad när han tänkte på dem 😊


Det slår aldrig fel. Var man än kommer med dessa hundar är det alltid någon som kommer fram och vill prata. Ofta har de också nån slags relation till rasen 😊 Det är väldigt roligt faktiskt.


Ikväll får vi inte glömma att sätta fram klockan en timme innan vi ska lägga oss ⌚
Mitt eget komihåg: nu ska vi ta fram trädgårdsmöblerna, då ska vi sätta fram klockan, haha...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...