lördag 19 augusti 2017

Massor med jordgubbsplantor...

Mina jordgubbsplantor som jag satte i våras har växt som bara den. Där blev tyvärr inte så mycket jordgubbar på dem i år första året, hoppas på nästa år istället. Däremot har det växt ut en massa revor från moderplantan. Det bär mig emot att bara dra av dem och slänga dem. Hade jag bott här hade jag kunnat plantera dem i småkrukor och ställa ut dem på ett bord vid infarten till försäljning. Så hade man kunnat ha en burk där folk la pengar eller swishade 😊Det ser man ju lite här och var på Österlen. Skyltar längs med vägen där det säljs både ett och annat. Bara en bit ifrån oss säljer de frukt på det viset.

Ser ni mina potatis där bakom. De är nog dags att grävas upp snart. Vi tar inga denna gång, men nästa gång när vi kör ner hit, då ska jag gräva upp det första ståndet och kolla hur de ser ut. Det är så gott med egna potatis. Det är nåt visst 😊

1 kommentar:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Det lät som en riktig bra idé det där med jorgubbsplantorna. Swish eller pengar i en låda! När vi var nere på Österlen köpte vi både plommon och äpplen på det viset.
Men det är klart, lite knepigt när du inte är i Komstad på heltid.
Önskar dig en skön söndag. Kramar från Petra i ett regnigt Halland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...