fredag 11 augusti 2017

Arons lägenhet...

Vi börjar med sovrummet
Aron har fått tillträde till sin nya lägenhet idag. Efter att han varit hos mäklaren körde vi bort till lägenheten. Aron ville såklart börja riva ner tapeter redan idag, så vi körde hem igen och han plockade ihop lite verktyg och annat som han kunde tänkas behöva. 

Mats är iväg med jobbet och kommer inte hem på några dagar, så Aron och jag får jobba på tills dess.  Vi börjar med sovrummet. Tapeterna ska rivas ner och tas väck in till betongväggen. Tre lager tapet var där. En småsmönstrad gråvit 60-talstapet som är hur modern som helst nu. Sen ovanpå den satt där en stormönstrad blommig sak i grönt och gult som inte den heller är helt omodern nu, men kanske bara som fondvägg kan jag tycka. Sen sista lagret är en ful beige 90-tals tapet med strukturmönster. Totalt gräslig! De får vi verkligen hoppas att de aldrig blir moderna igen. 

Tanken är att väggarna sen ska bredspacklas och målas. I vardagsrummet och köket har han funderat på att ha en vägg med liggande panel. Gör man så slipper man att riva ner på den väggen där panelen ska sitta 😊

1 kommentar:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Jisses vilket jobb! Men det blir säkert superfint när det blir klart. Ska bli spännande att se resultatet. Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...