måndag 30 juni 2014

Två rum på gång samtidigt...

 Det ser inte mycket ut för världen nu, men imorgon börjar vi tapetsera :-) Vi ska ta detta rum först, vårt framtida sovrum. Det blir en tapet som går i ljust rosa. Golvet ska målas grått. När vi tog bort den gamla korkmattan såg man tydligt var den gamla kaminen stått. Jag har bara hört talas om att rummen här på nedanvåningen hade kaminer förr i tiden innan vattenburen värme installerades.

Detta är det andra rummet. Det kallas "kontoret" av den äldre generationen, men det kommer inte att bli kontor framöver utan vi kommer att ha matrumsmöblemanget här. Vi tycker att det passar i anslutning till köket. Ev kommer vi inte att ha något matbord i köket alls utan planerna är att vi äter i detta rum. Just nu står matrumsmöblemanget i det tredje rummet på detta plan, rummet bredvid detta. Planen är att vi ska hinna med att renovera det rummet också i sommar/höst.

Under golvskivorna ligger även här ett brädgolv som vi ska måla grått. Det blir gråmålade golv i alla tre rum. I köket blir det nog något annat. Det får vi se. Köket orkar vi nog inte ta i år. Det får bli till nästa sommar.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...