lördag 7 juni 2014

Bye bye Kalmar...

 Vilka hektiska dagar det varit, men ack så roliga. I torsdags morse var vi tidigt hos Monika på kennel CleBas och lämnade India och Raffe. Därefter hem och packa det sista för att köra upp till Kalmar till Rebeccas examensceremoni. Det var precis sådär lagom högtidligt för att man inte ska börja gråta :-) Det var sång och musik, visning av bildspel och utdelning av en del priser. Därefter fick de varsin blomma och examensbevis.

 Sen blev alla bjudna på kaffe och tårta och det var fotograferingsdags. En riktigt glädjens dag!

Hela klassen samlad för en sista gruppbild.
Efter avslutningen körde vi till stugan på Öland och åt god mat som vi beställt från Guldfågel. Jättegott med olika sorters kyckling, potatissallad, sallader, bröd och såser. Kan rekommenderas!

Igår fredag var det så dags för att städa av Rebeccas korridorsrum. Det var lika bra att ta det medan vi ändå var där. Det tog oss några timmar minsann. Gud, vad hon samlat på sig grejer. Idag har hon besiktning av rummet så efter städningen körde Rebecca tillbaka till farmor på Öland och Mats och jag begav oss hemåt mot Skåne igen. Igår kväll var vi trötta, minst sagt. Idag tar vi det lite lugnt för att sen börja förbereda Arons student som är på fredag, puh. Men, som vi brukar skämta -"Vila, det får man göra i graven" :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...