lördag 21 juni 2014

Midsommardag...

Det har varit skralt med inlägg här på bloggen i veckan. Luften har liksom gått ur lite efter examens- och studentfirande och eftersom jag var ledig tre dagar förra veckan så har jag haft lite på jobbet att ta igen också. Vi hann ändå med en tur ner till Österlen i onsdags. Stora delar av huset var målat och det vara bara två nya fönster som inte var ditsatta. Det börjar verkligen gå mot slutet av renoveringen. Nästa vecka åker ställningen ner. 

Vi har också varit och köpt tapeter och färg, så sen är det bara att sätta igång där inne vilket är vårt arbete. Att ta itu med trädgården är också ett projekt och all stenläggning ska vi inte tala om. Allt ska upp och nya plattor ska läggas dit. Staket ska sättas upp för hundarnas skull. Ja, ni hör själva. Det är mycket som ska göras. Tur att vi snart har semester :-) 

Idag är det midsommardag och som vanligt var vi ute i Fårabäck igår hos goda vänner. Raffe och India var också med. Lite social träning är aldrig fel. Raffe gjorde ett ryck när en liten cockerspaniel gick förbi så halsremmen gick sönder (!). Klena grejer de gör nuförtiden... Att halsbandet gått sönder har jag inte råkat ut för innan. Att däremot spännet på kopplet gått av har vi råkat ut för när vi hade Chapman. Ja, starka är de i alla fall. Det får bli kedja på hädanefter när vi är ute.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...