söndag 5 januari 2014

Mycket jobb framför oss...

Årets första korvgrillning 
 Det blev en färd ner till Österlen idag. Våra goda vänner från Kävlinge körde från sitt håll så träffades vi där. Vi skulle gå igenom hur värmesystemet funkade. Det blev så bra att vi fick igång värmen på ovanvåningen. Elementen där visade sig vara halvtomma på vatten, men det löste sig jättebra, så nu funkar det också. Jag tog också ner adventsljusstakarna och bytte ut dem mot vanliga fönsterlampor istället. Det får nog bli en tur till IKEA framöver känner jag.

 Skorstenen behöver verkligen muras om. Vi satte en brasa direkt när vi kom och det började faktiskt bli lite varmt där inne när det var dags för oss att åka hem igen. Vi lyfte lite på de olika mattlagren i det ena rummet som vi tänkt att börja med. Det ser ut som det ligger ett fint trägolv under. Vi hoppas på det. Nu får vi läsa på och kolla upp vad vi kan göra åt golven. Jag vill ha det så naturligt som det bara går.

Den gamla hammocken har stått ute i två år nu. Den behöver nog bara målas om och så lite nya dynor på det, så blir den fin igen. Det får bli ett jobb till sommaren.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...