torsdag 5 juli 2012

Veckan som gått...

Dagarna i Åhus lider mot sitt slut och vi åker hem imorgon har vi bestämt. Det ska bli regn både fredag och lördag och då kan vi lika bra vara hemma, tycker vi. Det är fördelen med husvagn. Man bestämmer själv. Vi har faktiskt varit hemom två gånger under veckan. Vi håller på med ett projekt därhemma som jag kommer att visa mer av i inlägg längre fram. Vi var en sväng nerom Ystad i tisdags och kollade in lite nya trädgårdsmöbler. Det har att göra med vårt projekt därhemma.

Igår var vi bortbjudna till goda vänner som köpt ett fritidshus i Furuboda. En jättemysig stuga med lagom avstånd ner till havet. Våra vänner har två st storpudlar som INTE gillade Chapman speciellt mycket. De morrade åt honom och var aningen förskräckta och undrade vad det var för en stor svart best som kommit. Det var länge sen de träffades. Chapman bara bufflade på och viftade på svansen som han brukar. Han kan vara lite påfrestande i början när vi är borta på nytt ställe där det finns andra hundar för han blir så uppspelt och skäller och bara bufflar på, men sen lugnar han sig efter ett tag. Vi gick också en runda ner till havet. Pudlarna gick före och Chapman efter i rask takt.

Jag hoppas bara att vi hinner plocka ner förtältet imorgon innan regnet kommer. Ett blött förtält är inte roligt att packa in för att sen bli tvungen att plocka upp det igen hemma för att torka...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...