söndag 29 juli 2012

Redo för avfärd...


Klockan är 5.20 och vi har varit uppe sen kl 4. Rebecca har åkt iväg med sin kompis Siri och hennes familj för att vandra på Kungsleden. Ett riktigt äventyr för oss skåningar! De ska gå mellan Abisko-Nikkaluokta och målet är också att bestiga Kebnekaise. Det blir två flygresor för dem idag. Först Kastrup-Stockholm och sen Stockholm-Kiruna. Packningen har väl varit det värsta. Allt ska rymmas i ryggsäcken och det blir en del av det, men det gäller att gallra och bara ha det nödvändigaste med sig.

Det längsta jag varit norrut i vårt avlånga land är Åre. Det hade varit väldigt spännande att göra en sån här resa, men det är mycket förberedelser och  det gäller också att ha rejäla kläder. Jag är lite för bekväm, men nog hade det varit en upplevelse att vara så nära naturen. Kanske det blir nångång i framtiden, man vet aldrig.

1 kommentar:

Mimmi sa...

Hej, hittade hit, vilken härlig blogg och vilken underbar hund, är uppvuxen med nuffar och har nu Leonberger. Precis börjat blogga så kika gärna in. Ha det gott, Mimmi & Lexie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...