måndag 12 mars 2012

Lite från veckan...

Vi var ett gäng på 40 personer som åkte iväg i onsdagskväll med buss mot Idre. Vi har bott i Dählie-stugan, ett gigantiskt hus för 30 pers + en stuga för 10 pers. Dählie-stugan var verkligen fin. Spa-avdelning i källaren, rejält kök med ett kylskåp som man kunde gå in i (!), många sittgrupper och en härlig utsikt över fjället. Sängarna var verkligen också super. Jag sov nästan bättre där än hemma.

Vi turades om med att fixa måltiderna. Här var det gulaschsoppa till lunch en av dagarna. Varje år ordnar Mats´ jobb denna resa. Vi har varit med en gång förut och då bodde vi varje familj i varsin stuga, men det blev mycket mer gemenskap att bo såhär alla tillsammans.

Där är flera jägare av Mats kollegor så det blev grillad viltkorv av rådjur och hjort till lunch en dag. Snön har smält precis framför stugan, annars var där gott om snö. Olyckligtvis var det en som bröt nyckelbenet när han körde "störtlopp" i en av de svarta backarna.

Igår söndag gick bussen hemåt mot Skåne igen. Det är så skönt att åka till snön några dagar för att sen komma hem till våren. Idag har det varit riktigt härligt väder. Rena vårvädret...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...