torsdag 14 januari 2010

Vägd...

...har jag blivit ikväll. Jag fick följa med matte till "Tails", en djuraffär här i stan. Vi skulle köpa mat till mig och i den affären har de en våg som alla kan använda till sina hundar. Matte hämtade mig i bilen och in med mig i affären. Jag ville inte gå upp på vågen först så matte fick locka och dra mig, men till slut var jag uppe och den visade ca 71 kg. Jag har alltså gått ner 2-3 kg sen sist. Det tyckte matte var bra. Sen blev jag i vanlig ordning beundrad av övriga kunder och personal. De tyckte jag var såå fin, och undrade om newfoundlands brukar vara så stora eller om jag var extra stor.

Senare ikväll var jag och matte ute och gick en kvällspromenad i Djupadal med en jobbarkompis till matte. Matte ville gå och titta på gamla, stora hus som ligger där. Vad är det för kul med det...??

2 kommentarer:

benzon snobben sa...

tjena grabben var ett tag sedan vi var inne vi har varit lite trötta å sega men hoppas komma igång igen.. så kul å få åka iväg till vovvebutik hihi vill du inet väga dej det gör vi emd stooor glädje.. du ligger i samma viktklass som mej benzon.. snobben har gått enr men är väll bara för han inet rör på sig å är sjuk fortfarande å inet får jobba något em d kroppen..

grattis till arn såå himla kul.. å du häftigt å va med i tidningen vi missa bilden emn ska kika igen mer noga ;)

önskar er en fin å myisg helg må så gott..kramiz benzxon snobben med matte annie

Anonym sa...

Tjabba grabben Ja det är skönt att åka bil men jag sover inte, för jag måste hålla koll på var vi åker för det kan vara en plats jag gillar. Ja men matte är lika dan vad det gäller gamla hus som i Ystad.
Vi önskar er en trevlig helg på Österlen !
Labbe/ Iren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...