söndag 26 februari 2023

Valputställning och Öppet spår..

Det har varit mycket på gång denna helg. I fredags åkte Aron upp till Sälen med en kompis för att köra Vasaloppets öppna spår idag. Det är första gången han gör det och då vi inte haft speciellt mycket snö här nere i Skåne har han inte kunnat träna just skidåkningen så mycket. Vasaloppet har sån där live-TV som man kan se och i Vasaloppets app kan man följa sina "favoriter" så vi har kunnat följa honom där hela tiden och även sett honom på live-TVn. 

Nu såg vi honom gå i mål för en stund sen så det känns skönt 😊Nio mil, helt galet och så bra jobbat 💗 Nästa söndag går det "riktiga" Vasaloppet och det får man inte missa. En mysig årlig söndagstradition framför tvn.

Men det var inte bara detta idag utan vi har också varit iväg på Cindys första utställning. Nordskånska kennelklubben anordnar varje år en Valp- och Veteranutställning så till den hade vi anmält oss. 


Där var två newfoundlandsvalpar anmälda och det var Cindy och hennes bror Sigge. Det bar sig inte bättre än att Cindy blev BIR-valp. Så roligt när det går så bra första gången 😊


Så nu har hon fått sin allra första rosett och extra kul att det blev en BIR-rosett.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...