lördag 9 april 2022

Klinten och snart är det påsk...

Klockan är elva (23) och våra gäster har nyligen kört hem. Det blev vandring idag fastän vi hade oddsen emot oss. En var coronasjuk och kom inte. En annan har värk och sa från början att han inte kunde vara med. Plus att vi hade vädergudarna emot oss i form av regn, hagel och hårda vindar. Men när gästerna kom bestämde vi oss för att vi börjar gå och så ser vi hur långt vi kommer. Vi hade ett förstamål och det var att ta oss till utsiktsplatsen Klinten som ligger ovanför Tormestorp 😊

Det var en rejäl stigning sista biten och när vi väl kom upp började det blåsa rejält men vi åt vår medhavda fika och beundrade den vackra vyn. Vilken utsikt, alltså. Vi bestämde oss för att vi nöjde oss med denna turen och gick inte längre utan vi vände och gick samma väg hemåt. Det blåste och haglade när vi började gå nerför, men när vi kom in i skogen igen kom solen fram och det blev helt lugnt. Jättekonstigt väder! Det blev en runda på 8,5 km. En lagom runda med tanke på vädret.


Hit kommer vi att gå fler gånger. Fortsätter man sen vidare på leden kommer man ner till Hovdala slott.


Nu längtar man till påsken och hela fyra dagars ledighet. Härligt! Det blir väl mestadels Österlen för oss. Konstrundan är väl som vanligt i år, tror jag. Då blir det mycket folk och bilar ute på vägarna. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...