måndag 25 april 2022

Ny jobbvecka...

Jag har börjat kolla på en serie på Netflix som heter "Life after death with Tyler Henry". Det är en dokumentär/reality eller vad man kan kalla det om en 20-årig kille som är ett medium och åker runt i USA och "läser" för vissa utvalda. Han är tydligen väldigt känd i USA då han fått en egen serie. Jag tycker ju sånt här är väldigt spännande.

Där är massor med gulsippor i skogen vid Gyllebosjön

Annars händer det inte så mycket nu. Ny jobbvecka som är typ veckan före stormen. Nästa vecka är det månadsbokslut och ett extra stressigt sådant också då vi bara har några få dagar på oss att få det klart.

 Vi hade bokat in padelträning idag, utomhus för första gången. Det blev en annorlunda träning för en av oss fick förhinder och vi hittade ingen fjärde man så vi var bara tre. Vi fick improvisera lite och turas om att stå ensam på ena sidan. Det gick det också även om det såklart är roligare att vara fyra. Det är inte så noga nu när vi nybörjare. Det viktiga för oss är att träna på att serva och slå och träffa bollen. Det hade varit roligt att börja på nån gruppträning. Jag får hålla utkik om det dyker upp nåt 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...