söndag 31 mars 2024

Ystad...

Fredric hade ett önskemål om att åka till Ystad under påsken så det gjorde vi idag. Vi gick bort till klostret och gick runt i alla de olika trädgårdarna som hör till. Vi sa att vi får ta en tur dit till sommaren då allt är grönt och levande. Där var bland annat en rosenträdgård. Den vill man ju verkligen se när det blommar och är som vackrast.

Rebecca i kryddträdgården


Vi gick längs gågatan och stannade till och åt varsin bakad potatis innan vi körde hemåt igen. Vi hade tänkt vi skulle köra kustvägen hem, men det hade hänt en olycka så vi vände och tog ett annat håll längre inåt land. 

Vi gjorde ytterligare ett stopp på en loppis strax utanför Hammenhög. Jag letade efter en citruspress i glas, men hittade ingen. Rebecca och Fredric köpte två smörknivar i rostfritt och en gryta i större storlek. Det har blivit en grej, att vi letar efter rostfria smörknivar på loppisar. Ett tips från mig, de är så mycket bättre än sådana i trä😊

Imorgon är påskhelgens sista dag. Jag har klippt det stora äppleträdet idag. Skönt att ha det klart. Ska försöka hinna med lite mer trädgårdsarbete innan vi kör hemåt imorgon.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...