lördag 11 februari 2017

Snö och storm på Österlen...

Det är lustigt nere på Österlen, men så fort det börjar snöa och blåsa så blir det stora drivor på vissa ställen och på andra ställen ligger marken bar. Det har blåst nordanvindar idag, iskallt bbrrr.... Det gällde att hålla i ytterdörren ordentligt när man öppnade, minsann. Vi körde bort imorse och gick med hundarna runt Gyllebosjön. En skön runda på fyra kilometer. Solen sken och det var lugnt då det är mer i skogen.

Och så här såg det ut runt lusthuset. Raffe fick ett ryck och sprang som en tok i snön där det var som djupast. Det är så roligt att se när han får såna ryck :-) 

Nu är vi hemma igen på Trolle Hill. Det är årsmöte imorgon på Newfoundlandsklubben, så då måste jag vara där redan på förmiddagen. Det var riktigt otäckt att köra hem. När det blåser så mycket blir det stora snödrev på vissa ställen. Usch säger jag bara, men allt gick bra och vi kom lyckligt hem.

1 kommentar:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Vilka häftiga vallar ni fått. Verkar som Raffe tycker det är roligt med all snö. Här i Halland är marken bara pudrad med ett tunt vitt lager.
Tur ni kom hem välbehållna. Önskar dig en fin vecka. Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...