lördag 17 oktober 2015

Förkylningstider och braskamin...

Hela denna vecka har jag känt mig lite krasslig. Småfebrig i kroppen och nu har näsan börjat rinna till på köpet. Men, men, det hör väl årstiden till. Idag åkte trädgårdsmöblerna in för detta år. Skönt att ha det gjort i alla fall. Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. Lusten och orken har inte riktigt infunnit sig. Jag hade planerat att städa ordentligt på nedanvåningen, men med det här småregnandet som varit idag och med två grusiga och blöta njuffar som går in och ut kändes det helt meningslöst..! 

En sån här vill vi ha :-)
En rolig sak som vi gjort idag är att vi åkte och kollade på braskaminer. Framöver har vi tänkt att sätta in en värmepump i huset i Komstad, men för att vi ska kunna elda och till viss del för mysfaktorn så skulle vi sätta in en braskamin i TV-rummet. Även vid strömavbrott kan det vara bra med en kamin. Kokplatta finns som tillval. Det finns en modell som heter Contura 54T. Den hade passat där, men vi får väl se längre fram om det blir den eller nån annan modell.

1 kommentar:

braskaminer stockholm sa...

En varm och härlig innemiljö med rätt braskamin

Det finns få saker som sprider så mycket hemtrevnad och glädje som en sprakande eld, helst en där man kan se lågorna som hoppar och vrider sig. Med en braskamin Stockholm kommer hemmet inte bara att bli varmt, men det rum där den står blir ofta fokus för hela familjen. Men det gäller att välja den rätta modellen för att få ut så mycket som möjligt från sin kamin, samt att se på vilka tillbehör som kan göra det hela ännu bättre.braskaminer stockholm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...