tisdag 2 juli 2013

Tillbaka till vardagen...

Lille Raffe ikväll när han varit med mig och rensat ogräs. Då blir man lite trött.
För två dagar sen vaknade man upp på Rhodos. Nu vaknar man upp i sin egen säng igen. Lika roligt som det är att åka iväg på semester, lika skönt är det att komma hem. Man uppskattar hemmet mycket mer när man varit borta ett tag. Borta bra, men hemma bäst. Det är min jargong, det. 

Idag har jag varit ledig från jobbet då vi varit på begravning. Det är aldrig nåt kul att gå på begravning, men det var trevligt att träffa släkten. Det var en fin liten kyrka. Mycket blommar, musik och sång.

Kvällen har jag till stor del sysslat med mitt "avkopplingsgöra", nämligen rensa ogräs. Det var väldigt vad det hade växt bara under denna veckan vi varit borta. Så det var bara till att lägga sig ner på knä och börja dra, men fint blir det :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,

Det var länge sen jag var in och kikade hos er, men att ni väntade valp visste jag - däremot var det ju en kul bonus att ni tog en tik med er på samma resa :). Fina är de båda två!

Hoppas ni får en fin sommar i söder, här i norr njuter vi av värmen och de ljusa nätterna (enda problemet med ljusa nätter är att man glömmer bort att sitta vid datorn och hoppa i säng vid rätt tid).

Kram!
Kerstin & Nemo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...