lördag 23 mars 2013

Husvagnen är på plats...

 Idag var det då dags att sätta ut husvagnen på vår säsongsplats, Rigeleje Camping. Det kändes ju helt galet eftersom det fortfarande är snö, men eftersom campingägaren bestämt datum när man får komma så är det bara att gilla läget, och vi vill ju gärna hit till påsk. Vi fick en bra plats bland tallarna och vi har bara grannar på två håll. En plats som funkar bra när den lille valpen kommer också. Det var lite meck för Mats att få det jämt. Det är fortfarande tjäle i marken, men det gick bra till sist.

 Att sätta upp tältet och lägga ut golvet går såklart inte nu, så trallen får ligga kvar så länge. Fastän det är snö och kallt så har vädret ändå varit fint idag, blå himmel och sol.

 Man blir hungrig av havsluften. Quesadillas med ost och skinka är perfekt husvagnsmat. Den lilla stugan där man diskar är tydligen oisolerad, så det går inte att diska där än. Vattnet är fortfarande avstängt. Vi har fått hämta vatten på den enda toaletten som är öppen, så vi får diska i husvagnen denna helg, men det funkar ju det också.

Nere på stranden är där stora snöhögar som bildats av vågorna. Ser ni Stenshuvud i bakgrunden?

Uppställd och klar! Nu kan våren komma...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...