tisdag 7 februari 2012

Pälsbestyr...

Har ägnat en del av kvällen åt att borsta halva Chapman. Det är så bra att stå ute i stallet och göra det. Imorgon är jag ledig från skolan så då tänkte jag ta andra halvan. Min taggiga sax har blivit så himla slö så jag måste ta och köpa en ny. Nu ligger han där ute i kylan och tar igen sig.

Måste också berätta att det kom en bröllopsinbjudan till Mats och mig idag med posten. Vi har inte varit på bröllop sen jag vet inte när. Det är kompisar till oss som vi trodde skulle vara "för evigt sambo". Bröllopet ska vara i maj och det ska vara ute i naturen på Hovdala slott. Jätteroligt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag bev så glad av att hitta din blogg, det första jag såg i bloggen var eran häst Vanilj, som ärså lik min numera bortgångna Yellow. Det är som att se en kopia av sin häst, blir så glad när jag ser bilderna av eran häst. Du har en bra blogg förövrigt men eran häst berör mig gör mig glad, har en oerhörd saknad av min pålle.
Jag blir glad av din blogg.

Hälsningar Louise

Ankii Nilsson sa...

Ja de här pälsbeklädda vännerna samlar även på sig isklumpar, varjefall min golden. Tack o lov är hennes dotter korthårig så hon är enklare att hålla styr på.

Kramiz

Chapmans dagbok sa...

Hej Louise! Vad glad jag blir att du tycker om min blogg. Du får titta på bilderna på våran Vanilj och minnas din egen häst. Ha det bra! Ing-Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...