söndag 13 november 2011

Gåsamiddag och Fars dag...

Igår kväll tog Mats och jag tåget till Lund. Vi var bjudna till Grand Hotell och på gåsamiddag där. Det var verkligen gott och trevligt. Vi fegade ur och tog hummersoppa istället för svartsoppa till förrätt. Sen gås med tillbehör, såsom rödkål och brysselkål till huvudrätt. Slutligen äpplekaka och vaniljsås till efterrätt. Vi såg en "kändis" också där. Anne Lundberg, hon i bl a Antikrundan var där. Lund är verkligen mysigt. Massor med småaffärer som vi gick och fönstershoppade i efter middagen. Sen åkte vi tåget tillbaka vid midnatt och sen en cykeltur på fyra kilometer hem i minusgrader. Huu, vad kallt det var! Tur att jag hade tagit med mig både mössa och vantar.

Idag har vi varit hos mina föräldrar och firat Fars dag med kaffe och tårta. En ny arbetsvecka väntar imorgon. Helgen går alldeles för fort och då är jag ändå "fri" på fredagar. "Fri" = pluggdag....

1 kommentar:

Norrfrids Eija sa...

Jajamen, det är Katarinas hus i reportaget som jag visar, och det ligger på Österlen! Skulle vara intressant att se det i Lantliv också, för det har jag totalt missat isåfall. Vet du när det var i Lantliv?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...