söndag 23 augusti 2009

Matte skriver: Vilken underbar helg...

...det varit. Vädret har varit helt perfekt för min smak. Det känns att hösten är i antågande. Nu när det inte kommer att vara så varmt framöver kommer det att bli lite längre hundpromenader. Det har blivit mycket trädgårdsarbete denna helgen för min del. Besök i kyrkan blev det också ikväll då sonen ska börja läsa inför konfirmationen till våren.

2 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Åh, vilken fin hund!! Jag var själv nära att bli ägare till en New foundland en gång, men det blev en Leonberger istället. Helt underbara hundar också. Fin blogg du har, jag återkommer.
Hälsningar lisamaja

BenzAnn sa...

halloj bugar å bockar gör vi båda stot tack å stor kram för grattishälsningarna.. ljung är det väll i krukan det är en hälrig växt älskar färgen den har.. måste nog inskaffa mej några framöver.. jaaa just det det sa jag ju å nu bildbevis på att även lillsnorren är på G å kunna detssamma ;) hopaps ni har det ljuvligt vi har underbart väder här..har ännu haft fullt upp så skivan komemr lovar ska at emj i kragen efter till helgen okej.. krma krma å pussa chapman extra mcyket fårn mej han rä såå otroligt härlig å söt..// annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...