fredag 21 augusti 2009

McDonalds...

På lunchen idag fick jag följa med matte och husse till Mc Donalds. Där fick jag för första gången en alldeles egen hamburgare. Glufs sa det, så var den nere. Gott!! När vi ätit färdigt körde vi till Hässleholms Djursjukhus och vägde mig. Jag vägde 73,6 kg. Det är väl ganska lagom för en njuffe i sina bästa år, eller?

3 kommentarer:

BenzAnn sa...

åhh hamburgare som är såå gott blir såå sugen när du skriver du fck en alldeles för dej själv en egen stor å god mmmmm.. vilken tur de var lediga båd atvå så du fick en sån här festlig dag.. så snälla de är din mate å husse.. asså jag ska be husse att vi oxå åker dit å köper i morgon.. ja inet till samma ställe som du blir nog liite långt å åka ;) men in till vår lilla stad ;) plus pomme oxå vill ju jag ha jag älskar pomme gör inet du?? .. japp perfekt vikt chapman..alldeles lagom.. på en kille i sin bästa ålder...

matte hälsar att trädgårdens alla redskap å hennes klantighet gjrt så hon stukat hand å fot.. matte rä sällan så klantig men nu helt plötlsigt så får hon visst alla möjliga å omöjliga skador.. måste berätta att foten stuka hon på morgonen en dag här å sedan klanta hon till sig igen med samma fot å på kvällen hoppa snobben upp å tröck ner henne så hon landa på trappan å ricka till den igen..fniss.. tre ggr samma dag med samma fot vridet kul..ont.. japp..men iaf är hon bättre nu så gå på den akn hon ..ha en fin helg må så gott å skivan hann hon inte emd denna veckan emn efter helgen blire nog mer tid.. krma å nospussar hörs snart igen.. benzon m familj

Anonym sa...

Hej!
Tack för besöket på hemsidan! Det var roligt, vi har varit inne och kollat din sida också ibland. Bor ni lite utan för Hässleholm? Vi bruka vara där och hälsa på mattes syskon.

Ha en trevlig söndag!
MVH Iren och Labbe

Jennifer&Ruff sa...

Hej Chapman! 73,6kg var inte dåligt! Har inte vägt mig på över en månad nu... sist var det 52kg men matte antar att de ligger upp emot 65kg nu. Åka båt var härligt, fläktade så skönt. Men trött blev man, fick sova några extra timmar då (mer än de 20 jag redan sover) hihi. Är otroligt slö faktist, men vad gör de :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...