lördag 22 juni 2024

Midsommar...


Då har ännu en midsommar passerat och som vanligt var det lika mysigt och trevligt att komma ut till östkusten. Vädret var fint och soligt även om det var lite kyliga vindar emellanåt. Lunchen och fikan med årets jordgubbstårta inmundigade vi utomhus, men på kvällen när det blev dags för sill och potatis var det för kallt för att sitta ute. Då fick vi flytta inomhus 😊


En sak var väldigt annorlunda mot tidigare år och det var att vi hade inte hundarna med oss. Ibland är det lite bökigt att ha två stora hundar med sig när man ska iväg så i år var de på "kollo" hos uppfödaren. De brukar alltid vara med, men inte i år. 


Årets jordgubbstårta var riktigt smarrig. En klassisk gräddtårta med två lager fyllning, chokladmousse och citronkräm. Så himla god och fin också 🍓


Vi sov över, och idag när vi vaknade var vädret inte lika fint som igår. Mulet och betydligt kallare. Vi tog en promenad efter frukosten och gick ner till havet och bryggan. Där var några som skulle bada, men jag kände inte ens på vattnet. Såg riktigt kallt ut.


Nu är vi hemma igen och har hämtat hundarna. De blev så glada när vi kom 💗Tänk vad man saknar dem när man inte har dem kring sig. Ordningen är återställd och nu kan semestern börja på allvar.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...