söndag 30 juni 2024

Bröllopsdag och en ny pergola...

Vi hade bröllopsdag igår 💗 Hela 28 år har det gått sen den dagen och jag fick googla fram att då firar man Masonitbröllop, inte dåligt minsann 😊 Vi firade med att åka ner till Kiviks hamn och äta glass och så handlade vi med oss rökt lax hem från Buhres.

Romrussin, min favorit 😀

Det är väldigt trevligt att sitta där och kolla in båtar och folk. Det kom en äldre man på en SUP och paddlade ut till havs. Men ett ännu mysigare ställe, som jag tycker, är Baskemölla, men det sa vi att vi tar en annan dag. Det är mindre och inte så mycket folk. Lite lugnare tempo helt enkelt.


Då det regnat och åskat mestadels här idag fick vi för oss att åka bort till Bo Ohlsson och kolla in om de hade någon pergola. Vi har pratat om det länge men inte riktigt kommit till skott med det. De hade en modell hemma som kändes rejäl så vi slog till på den 😊


Det som är problem här nere är de Österlenska stormarna. Mycket kan blåsa sönder, men vi får hoppas på att den ska hålla och vi får vara extra varsamma med tyget och binda fast det när vi inte är här och plocka ner det i god tid inför hösten.


Vi hade mycket diskussion och mätande hur den skulle stå, men vi landade ändå till sist åt det här hållet då vi har lusthuset också att ta hänsyn till. Eventuellt vänder vi bordet så att det står som innan då man inte vill att någon ska sitta med ryggen mot den vackra utsikten 💗

Då har min första semestervecka gått.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...