torsdag 25 november 2021

Kap Verde...

Då har vi varit här på Kap Verde i några dagar nu. Vi bor på ett väldigt fint hotell. Och väldigt stort, 1000 rum 😊 Här är gott om folk, men jag upplever det inte som fullbelagt. Gott om plats i poolerna och ingen trängsel nånstans. Känns som rena paradiset. 100 m bred sandstrand och Atlanten så långt ögat når, men det är knappt någon som badar i havet. Det är farligt då vågorna är väldigt kraftfulla. Gul flagg har det varit här sen vi kom vad jag har sett.


Flygresan ner var ganska dryg. Budgetflyg utan filmer och smala säten. Det tog ca 8 h ner och då mellanlandade vi på Kanarieöarna också för tankning. Hemresan blir tydligen utan mellanlandning. 

Här är en av de tre 50-metersbassängerna som finns här.



Detta är ingången till den stora restaurangen där vi äter på kvällen. Det finns ytterligare tre restauranger där man bokar plats. På någon av dem har vi inte varit än, men imorgon har vi bokat på den italienska. Denna resan är ju All-Inclusive och här är så mycket mat. Här finns verkligen något för alla. Jag tyckte nästan det kändes lite "osmakligt" första dan med alla denna överflöd av mat, men man vänjer sig.

Munskydd på vid barer och när man ska ta mat på restaurangerna, men det behövs inte vid poolen eller när man går omkring utomhus på området.


Stranden och havet.


Detta är frukostrestaurangen 😊 Den ligger så att man har fin utsikt över vattnet och stranden. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...