söndag 4 maj 2014

Fortsättning på Österlenrenoveringen...

 De senaste veckorna har vi tagit en av helgdagarna till att åka ner till huset på Österlen. Det är för att än så länge har vi haft lediga helger så att vi har kunnat det, men helgerna framöver kommer vi att vara mer upptagna. Nästa helg är det vattenläger, helgen därefter är vi bortbjudna. Sen har vi både Rebeccas examen och Arons student. Idag gav vi oss på den gigantiska tujahäcken mot grannen som  har bageri, Drömbageriet. Jag trodde inte att vi skulle orka och hinna med att ta hela, men det gjorde vi. Även här blev det såklart mycket ljusare och prydligare.

 Blästringen är klar och denna vecka har även putsning/lagning av fasaden blivit klar. Jag gissar att bytena av fönster närmar sig. Det om något är ju hur spännande som helst att se hur det blir. Det är ju alltid så med renovering. Rivandet och underarbetet är ju inte så kul. Det är ju mycket roligare med uppbyggnaden, och när det nya börjar synas.

Som tur är står vinbärsbuskarna på behörigt avstånd från byggställningar och annat material. Kan bara konstatera är där blir gott om svarta vinbär i år. Jag köper nästan bara svarta vinbärssaft när jag köper saft. Det kanske är läge att försöka gör sin egen denna sommar...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...