söndag 30 januari 2011

Morgonpromenaden...

Klockan är 8:15 och jag är precis inkommen från vår morgonpromenad. Vi såg "räven" idag. Den sprang över fältet ca 100 meter ifrån oss. Chapman går så klart och tittar åt alla andra håll så jag får uppmärksamma honom på att det är nånting. Den hunden kan konsten att missa när det händer nåt! Han får ialla fall syn på räven innan den försvinner in bland snåren. Chapman blir hög och bara hälften så lång i kroppen (ni som har newfoundland vet vad jag menar). Han stannar och följer räven med blicken, sen börjar han skälla.

Tyvärr hade jag inte kameran med mig. Jag ska lyssna på min intuition hädanefter för jag tänkte ta kameran med mig, men så struntade jag i det för att jag tyckte det var för bökigt. Typiskt!

2 kommentarer:

Östervik9 sa...

Det är så typiskt att det är när man inte har med kameran något händer:)
Ta med den nästa promis
/Camilla

annebelle sa...

Haha, det låter som en typisk Njuffe. :) Nu har vi tingat en brun hane, en vecka än så länge men snart är vi inte hundlösa längre! Har svår abstinens och har tittat igenom hela din blogg på Chapmanbilder. Han är verkligen maffig och stilig. Såg att du klipper honom, det gjorde vi med Jackson också, men jag trodde att de var rätt körda på utställningar då?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...