söndag 19 september 2010

Man börjar se slutet...

Nu är det faktiskt inte mycket kvar på vår takrenovering. Vindskenorna ska upp på ena gaveln och de sista takpannorna ska läggas på plats. Sen är det plåtarbete kvar. Vi har även bestämt oss för att måla huset till våren istället. Det blir för jobbigt att ta det också nu. Färgen har vi redan köpt, så den får vi förvara noga över vintern. Huset kommer fortfarande att vara vitt med ljusgrått runt fönsterna. Fönsterna (träet) kommer att bli "engelskt" röda, och sockeln blir mörkare grått. Det kommer att bli kanonfint, hoppas vi.

Idag har vi haft fint väder här. Det har i och för sig blåst en del, men det har varit soligt. Röstat har vi också varit och gjort idag. Rebecca är förstagångsväljare, så hon tyckte det var extra spännande.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint huset blir! Och det kan ju vara skönt att ha lite husprojekt kvar till vårkanten också. Det ser ju liksom inte ut att vara ett hus man målar på en dag precis...!
Kramar från Åsa o Lots of Fun-gänget

Norrfrids Eija sa...

Tack för din hälsning hos mej och förstås de uppmuntrande orden, era New Foundlands är maffiga. Själv har vi en fem månaders Hovawart som heter Eva. Inte full så stor som era vovvar!

Anonym sa...

Vilket fantastikst vackert hus!

När jag tittar runt bland oss kvarterbloggare verkar det som om vi är i renoveringstaget många av oss. Själv så tycker jag det är mysigt att boa inför hösten.

Va rädd om Er och pusscha på din fina Chapman.

KRAM från Kattie & Gus

pillan sa...

men vad bra det blir , skönt att snart vara klara med taket in hösten kommer på allvar

Anonym sa...

Så snyggt det blir med nya taket. Jag tror det blir ännu bättre nästa sommar när fönstren får sin nya färg.
Kram från oss i Köpingebro

Kerstin & Nemo sa...

Det hände något med datorn, så jag provar igen...

Vad fint det blir med taket och snabbt har det ju gått?! förstår att ni behöver vila lite innan det är dags för målning...

Nemo ben ser bra ut igen, dessutom fick jag ju erkänna att husse hade rätt - det var det högra benet INTE det vänstra :).Men vår lillkille prövar vårt tålamod (läs mer i bloggen) så i går funderade jag också på hur vi orkar...

Tur att Chapman mår bra, han ser ut att vara en riktigt vacker kille :)

Kram
Kerstin & Nemo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...