söndag 6 december 2009

Släktkalas...

...har vi haft hos oss idag. Det är mormor i familjen som fyller år, men eftersom vi har bättre plats hos oss så firade vi det här. Jag fick hålla mig i köket, och de som inte sett mig innan tyckte jag var jättestor och undrade vad jag var för ras. Så fotad och beundrad har jag blivit idag. Matte tyckte det var säkrast att jag höll mig i köket annars hade det nog försvunnit någon matbit från serveringsbordet med all god mat. Kanske hon har rätt, vad vet jag...?

3 kommentarer:

benzann sa...

halloj chapman klart det hade försvunnit en å annan gottebit ... är både kalas å andra advent så måste man ju fira dubbelt upp ..du fick säkert smaka ett å annat efteråt.. å förstår du ahde måånga beundrare så avcker som du är.. må så gott å nu är ni väll bra trötta allihop efter den här dagen.. kramiz å ha en skön 2 a advents natt ..fniss

Anonym sa...

Tjenar Chapman
Så roligt du har haft det, med mycket besök och blivit mycket klappad. Vet du när vi får besök och när de skall äta kryper jag under bordet lägger mig. Har jag tur så är det någon som tappar något.
Ha det bra//Labbe

Ruff sa...

trevligt med besök!!! jo flaska är de bästa jag vet i leksaksväg. När flaskorna är uppdruckna så fylls de med lite godis o korken skruvas på. Sen har jag någon teknik så jag lyckas alltid lossa korken o sen blir det en kamp att få ut godisarna. Men kan tillägga att de alltid sker under mattes uppsikt. Vill ju inte få en kork i halsen men jag är ingen sån som gillar o ha saker i munnen men tugga går bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...