tisdag 7 december 2021

Översvämning, inte bra...

Idag är det en vecka sen vi åkte hem från Kap Verde. Dessa dagar har verkligen gått snabbt. 

En trist sak som hänt sen jag skrev här senast är att det varit översvämning i källaren i vårt hus på Österlen. Det har tydligen regnat jättemycket därnere. Vi har inte varit där nu på några veckor i och med resan och sen Mats häloperation i fredags. I alla fall så har värmepumpen gått sönder så nu står huset helt ouppvärmt. Känns inte alls bra, men vi hade en reparatör där igår som har beställt nya reservdelar. I den bästa av världar blir allt fixat imorgon. Det hoppas vi på och sen ska vi köra ner där till helgen.

Ja, alltid är det nåt. En av våra grannar längs vår väg har ett ridhus. Hela taket på ridhuset har rasat in av all den tunga snö som varit. Tänk vilken tur att ingen var där inne när det hände. Snö och regn kan verkligen ställa till det.

Nu till något roligt 😊 Till sommaren har jag planerat att vi ska åka till Lissabon. Rebecca har en kompis som bor där så det kommer att bli roligt. Så det blir till att planera för det. Så kul det ska bli 💗 Jag vet ingenting om Lissabon om jag ska vara ärlig, så nu gäller det att läsa på. 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...