lördag 25 december 2021

Juldagen...

Juldagen är den bästa av juldagarna. Då är all julklappsinköp, matlagning och allt som ska vara klart inför julafton förbi och denna dagen är avsatt till att bara slappa, äta rester, kolla igenom sina julklappar och såklart kolla på film. Vår familjs jultradition är att se på Polarexpressen så det har vi gjort idag 😊 Den är lika fin och bra varje gång, tröttnar aldrig på den.


Det blev lite panik för den finns inte på Netflix längre som är det enda vi har. Jag hittade den dock på SF Anytime för 39 kr, men det fick det vara värt 💗

Det har varit lika fint vinterväder idag som igår. Flera minusgrader, solsken och marken är vit av snö. Vi gick rundan med hundarna imorse. Det känns så bra med Raffe nu. Han blir bättre och starkare för varje dag i sitt opererade ben. Det värmer i hjärtat att se hans framsteg. Vi går iväg tillsammans, sen efter en bit delar vi oss så Mats går en längre runda med Leia och jag och Raffe vänder hemåt igen. Sen blir det backträning i sakta mak för honom sista biten upp till vårt hus.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...