söndag 21 januari 2024

Rena isgatan ute...

Vi har fått hoppa över hundpromenaderna idag då det varit rena isgatan ute. Vi har fått aktivera oss här hemma istället. Jag har kört en omgång med nosework med Cindy 😊

Jag körde dock och handlade i eftermiddags och då var Leia och Cindy med och fick vänta i bilen. Vi har inte långt till affären, men man fick verkligen köra försiktigt.

Mats har fortsatt i stugan idag. På norrgaveln var där byggt en trappa upp till balkongdörren på ovanvåningen. Denna trappa var helt upprutten och den har Mats nu tagit ner och gaveln ser inte rolig ut. Den är grön av mossa och några meter ut är där både granar och rhododendronbuske så solen når liksom inte fram där. Det är granar som vi ska ta ner.


Jag vill knappt visa bilden för det ser så hemskt ut. Förra ägaren hade "för säkerhets skull" lagt en presenning över utbygget som är toaletten. Vindskenorna har verkligen gjort sitt och balkongdörren och runt den ser det helt uppruttet ut. Mats sa att det ser värre ut än vad det är, men han får kolla detta ordentligt när vi ska börja med fasaden och byta ut det som behövs. 


Här har vi samlat en del av det som vi ska spara. Teakbordet och de fyra matstolarna med svart skinn är jättefina. Där är även en skänk i teak som vi ska ha kvar. 

Ja, då var denna helgen slut och ny arbetsvecka imorgon.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...